Sanació de prostatitis

Sóc un home de 62 anys i fa sis anys vaig començar a notar una reducció del flux d'orina.

M'han estat controlant la pròstata engrandida periòdicament des de llavors. Al novembre de 2011, i a causa de factors emocionals, vaig sofrir una obstrucció completa de les vies intestinals i urinàries que van provocar que m'apliquessin un catèter.

He estat vegetarià des de fa molts anys i des de gener del 2012 no he consumit gens d'alcohol, cafeïna, sucre ni edulcorants artificials, cap producte refinat, ni làctics, ni cap grassa saturada, ni menjars picants. No obstant això, ara estic prenent la droga Duodart, per prescripció del meu metge. Això sembla tenir poc efecte ja que la pròstata segueix sent molt gran i la lectura de sang de PSA va ser de 16 mcg / L.

En els últims anys he estat fent EFT (Tècniques d'Alliberament Emocional), tapping per alleujar problemes emocionals i la Sanación Reconectiva m'ha ajudat a sanar a uns altres. Tot això ha ajudat sens dubte a la meva recuperació.

Vaig canviar el meu uròleg a l'abril de 2012 perquè al primer no li agradaven les preguntes ni oferia explicacions. Va ser llavors quan la meva esposa va descobrir horticoles Pàmies a Balaguer (Lleida) i els vídeos de Youtube de Josep Pamies que expliquen els beneficis de l’estèvia i del epilobium parviflorum, l'herba de flors petites que ajuda ràpidament als homes a recuperar-se dels molests símptomes de la prostatitis.

Després de tres mesos de començar a prendre infusions d’epilobium (tres vegades al dia endolcit amb estèvia), el PSA va disminuir dràsticament i va passar de 8,45 a 5,7 i finalment a 4,0 mcg / L. Al mateix temps, el volum de la pròstata es va reduir des d'un enorme 107 cc a 35cc, un nivell normal per a la meva edat.

Crec fermament que el meu progrés, combinat amb els exercicis per augmentar el flux de sang a la pròstata i per enfortir els músculs de la bufeta, em permetràn orinar amb normalitat quan em retirin pròximament el catèter.

L'única cosa que lamento és no haver descobert l’epilobium fa sis anys! Estic segur que tots aquests problemes s'haurien evitat si hagués pres aquest agradable te des del moment en que va aparèixer el meu problema de prostatitis.

Christopher Long

Agost 2012

long.ct@wanadoo.es