QUINOA AMB BOLETS I VERDURES DE TEMPORADA

 

Ingredients per a 4 persones:

· Una tassa de quinoa

· Dos porros

· Una pastanaga

· Mig quilo de bròquil

· Mig quilo de bolets de temporada

· Dues tasses d'aigua o brou de verdures

· Una cullerada d'oli d'oliva verge

· Sal

· Algun fruit sec al gust

· Cebollí picat, julivert, orenga o una altra planta aromàtica.

* Recomanem utilitzar aliments de cultiu ecològic.

Elaboració:

- Un cop trossejats a daus el porro i la pastanaga, saltejar-ho en una paella amb l'oli i una mica de sal, durant uns cinc minuts. Afegir el bròquil i els bolets trossejades deixant que es facin quatre minuts. Afegir la quino i fer un parell de minuts més. Cobrir amb l'aigua o brou i deixar coure a foc mitjà entre quinze i vint minuts, fins que s'evapori l'aigua, en cas necessari, afegir una mica més de líquid. Servir amb la fruita seca i l'herba aromàtica trossejada per sobre.