Escalfar la llet amb la branca de canyella i la pela de la llimona. Retirar del foc just abans de bullir. Treure la branca de canyella i la pell de la llimona o la taronja.
Batre els rovells d'ou amb el sucre i la maicena.
Tornar a posar la llet (sense la llimona i sense la branca de canyella) al foc i anar afegint els rovells batuts. Remoure ràpid fins que espesseixi.
Posar la mescla resultant en els cacitos de cristall, gots, o tassetes de ceràmica.
Esperar que les natilles estiguin fredes per a posar-les a la nevera.
Si posem una galeta maria al damunt, evitarem que es formi una crosta quan refredem les natilles en la nevera. Això evidentment és opcional.
AVANTATGES:
Sabem exactament el que ens menjarem. Sense additius, colorants ni conservants.
Reduïm envasos de plàstic.
Reutilitzem d'altres envasos que acabarien també a les escombraries.