Millora dràstica en els nivells de glucèmia

Per tal d'evitar la insulina és a casa, així podem controlar-li els hàbits, per exemple: ara menja 5 cops al dia, pren infusions d'estèvia i eucaliptus, i cereals com ara el mill. Damunt la taula té una ampolla amb infusió d'estèvia o d'estèvia amb eucaliptus, per a variar, per a prendre al llarg del dia, feta a diari al vespre per a prendre a temperatura ambient l'endemà. Per esmorzar pren farinetes de mill (una part de mill per 6 d'aigua, a bullir durant mitja hora més o menys amb una mica de sal marina; es cou al vespre i al matí es menja fred, ara a l'estiu) amb mel, lecitina de soja i llevat de cervesa, o amb poma ratllada, o amb albercocs, etc.

Al mesurador de glucèmia, en tres setmanes ha passat de marcar inicialment nivells superiors a 300 a marcar ara 91 al matí en dejú. Això al meu entendre ha estat el canvi de dieta (menjar poc i sovint, fruita només sola a mig matí i a mitja tarda; poca carn, poca pasta i poc pa, i pocs greixos, oli d'oliva verge extra principalment), infusions i mill. Això de l'eucaliptus i el mill ho he llegit en un llibre de Txumari Alfaro. L'estèvia l'he coneguda a través de la Dolça Revolució. En fulla fresca és magnífica, però jo visc a les Garrigues i el clima trobo que no va gaire bé per a cultivar-la a casa. També se la mengen els tudons, de manera que seca i triturada trobo que és la millor opció aquí. O cultivar-la més bé que no faig jo, protegida del sol i dels ocells...

Em dic Esther Sala i Miralles i em podeu contactar a es-sa-mi@hotmail.com i al telèfon 973 14 00 86.