LESIÓ MEDUL.LAR – MMS I D’ALTRES TRACTAMENTS – MADRID

El meu nom és José Javier tinc 35 anys (febrer 2021) i visc a Madrid. Sóc bomber de professió i vull resumir aquí el camí que estic portant per a poder solucionar el meu problema de lesió medul·lar, sortint del sistema sanitari.

Vaig tenir un accident de moto i vaig haver de ser operat. Quan vaig sortir de l'hospital Virgen de la Rosada, un cop operat de la columna, em van derivar a un altre hospital per a fer la rehabilitació.

Com estava tan fort muscularment, la ressonància magnètica no va arribar a veure el mal de la medul·la espinal i per tant, em van catalogar com a "secció medul·lar", és a dir, "lesió completa" dit pels metges.

Jo insistia a demanar una nova ressonància per a veure la meva lesió, però l'equip em deia que no, que tenia lesió completa i que no feia falta.

El cirurgià que em va operar era germà d'una metge d'urgències que treballa en el punt d'Urgències del meu parc de bombers i quan vaig pujar a planta, després de passar per l'UCI, va anar a veure'm i em va dir com va ser la lesió: compressió parcial del costat esquerre, però jo seguia sense poder veure'l.

Quan vaig ser a rehabilitació vaig contactar amb un dels metges del parc (traumatòleg) perquè em fes una ressonància en la seva clínica privada, ja que vaig tornar a insistir que em fessin una ressonància magnètica per a veure la meva lesió i m'ho negaven. Me la va fer el meu company i efectivament, compressió parcial del costat esquerre en la vèrtebra t7, era com una espècie d'hèrnia de disc, però en comptes d'envair el disc va envair el tros de vèrtebra que va esclatar, en concret la meva lesió va ser "esclat de vèrtebra t7 amb invasió parcial en el canal medul·lar".

El problema van ser els 20 dies que vaig estar esperant per a operar-me.

En sortir vaig contactar amb una clínica privada que s'encarrega, d'amagat, de col·locar cèl·lules mares anomenant-la Teràpia Endovascular. Quan jo vaig ser a la consulta per a començar el tractament em van dir que portaven uns 15 anys fent tractaments de cèl·lules mares obtingudes de la medul·la òssia. Ho gestiona el ministeri de sanitat i ells accepten o no als pacients que han de ser atesos en aquesta unitat.

Aquesta unitat va ser creada per un càrrec polític de la Comunitat de Madrid que patia càncer, es va recuperar i va quedar en mans del Ministre de Sanitat. Això va ser dit pels metges de la unitat. Vaig quedar garratibat.

Amb els tres cops que em van posar cèl·lules mares, la meva artèria espinal (la que porta sang a la medul·la espinal) es va connectar i la meva medul·la espinal es va recuperar i va tornar a estar "irrigada o vascularizada" de nou, osea, que arribava sang a la medul·la. La meva lesió medul·lar ja tenia una peça recuperada de les 3 peces que es necessiten per a recuperar una lesió medul·lar.

Després de recuperar la irrigació vascular en la meva medul·la espinal li vaig proposar a l'equip mèdic que em col·locaran les cèl·lules mares "INTRAMEDUL·LAR" damunt de la lesió, en la mateixa i sota la lesió.

Em costar 2 anys col·locant cèl·lules mares intrarterial. Anava cada 3 mesos i cada vegada que aconseguia una clínica fora d'Espanya i Europa que em feien el tractament que els demanava a aquesta clínica de Madrid ells no em deien res, fins que ja els vaig preguntar si em podien fer el tractament que els estava demanant i l'anestesista em va dir que el ministeri de sanitat no els donava permís a fer aquest tractament, perquè s'està "INVESTIGANT" a l'Hospital Puerta de Hierro de Madrid.

Si ells em col·loquen les cèl·lules mare i surto caminant, diran "que estan investigant en Puerta de Hierro"? LA SANITAT ÉS EL MILLOR NEGOCI.

He hagut d'anar-me’n d'Espanya i d'Europa perquè em posessin les cèl·lules mare com jo volia i així arribar a estar com estic.

Quan vaig triar una de les clíniques on em feien aquest tractament que necessitava per a la meva lesió (perquè cap lesió és igual), el metge em va dir: “Jose, tractem persones amb hèrnies de disc que tenen mobilitat” i la medul·la espinal segueix comprimida, però milloren els dolors i etc.

Jo volia aconseguir descomprimir la meva lesió, ja que va ser traumàtica per efecte ossi de la meva vèrtebra.

Als 15 dies de la 1a posada de cèl·lules mares més PRP col·locades INTRAMEDUL·LAR AMB FLUOROSCOPIA a Espanya, em vaig fer una ressonància magnètica i va començar la meva lesió medul·lar a remoure's com volent descomprimir-se. Em vaig fer una altra ressonància amb la 2a i 3a posada de cèl·lules mares on s'anava veient com la meva lesió medul·lar s'anava descomprimit. L'última ressonància magnètica fa ja 3 o 4 anys i la meva lesió estava al 90% descomprimida, actualment no sé com haurà evolucionat a causa de l'aturada del tractament amb la pandèmia.

El metge de Costa Rica es va quedar sorprès perquè la meva lesió es va començar a remoure i descomprimir, em va preguntar que estava fent servir i li vaig comentar que estava usant un medicament rus que travessa la barrera hematoencefálica i penetra en la medul·la espinal actuant com neuroprotecció, estimulant, etc…

Em vaig col·locar aquest medicament 15 dies abans de la posada de cèl·lules mare i el símptoma que em va aparèixer era un dolor immens a la mateixa altura del nivell de la meva lesió medul·lar.

Seguiré el tractament a Bielorússia. El tractament serà amb cèl·lules mares olfactòries, un altre feliç tractament que estan "INVESTIGANT" en diversos llocs del món.

També vaig passar per una clínica de rehabilitació a Santiago de Compostel·la a Galícia on venien als clients (els dic clients perquè estaven enganyats) que sortien recuperats amb HORMONA DE CREIXEMENT I MELATONINA, tal com em van dir a mi.

En la 1a consulta em va dir el metge que als 6 mesos SORTIA CAMINANT, que no caminaria com abans de l'accident perquè l'estil de la marxa es perd, però caminaria amb un altre estil de marxa.

Flipaaaaant!

Estic usant medicació de Rússia que actua en el sistema nerviós central i perifèric.

Estic usant pèptids per a tornar a intentar innervar "connectar" els nervis que és el que em falta ara ja que la medul·la espinal aquesta descomprimida.

Estic usant THC, que em senti de meravella en el meu sistema nerviós. El MMS també m'està ajudant en la lesió medul·lar.

Vaig començar prenent-lo així:

1r dia: 2 gotes activades en 200 ml d'aigua abans de dormir

2n i 3er dia: 2 gotes en 200 ml d'aigua 1 h havent dinat i abans de dormir.

A partir el 3er dia vaig prendre 4 gotes activades de MMS en 1 litre d'aigua tots els dies durant 1 mes.

Actualment prenc igual 4 gotes activades de MMS en 1 litre d'aigua dia sí, dia no. Em va genial.

Estic en llista en l'assaig clínic de Puerta de Hierro, però porten 25 anys "vivint amb l’esquena dreta" (viviendo del cuento) lucrant-se dels lesionats medul·lars.

El problema serà quan m'aixequi de la cadira de rodes perquè divulgaré tot això a tot el món.

Faig 16-18 hores de rehabilitació al dia de dilluns a dilluns i tot el que em senti bé i m'ajudi amb la meva lluita diària ho prendré i afegiré al meu tractament, com el MMS en aquest cas.

José Javier

codigo183jj@gmail.com

Madrid