GREEN COLA, LA TRAMPA DEL REFRESC LIGHT.

La tendència en el consum de refrescs ha variat tant que, a dia d'avui, pràcticament no es venen les Coca-Cola o Pepsi-Cola de sempre, el consumidor ha optat per els refrescos sense sucre. Des de fa uns mesos, hi ha una important lluita entre les grans companyies productores de refrescos, per trobar la beguda de cola amb un edulcorant natural, que aconsegueixi mantenir el sabor característic i no ho estan aconseguint; tant és així que Coca-Cola ofereix un milió de dòlars als científics que descobreixin l'edulcorant natural buscat. De moment, els consumidors de productes com Green Cola, han de tenir molt oberts els ulls, ja que, les empreses elaboradores d'aquestes begudes fan servir el nom d’Stèvia com a reclam, ja que el seu contingut és ínfim; i opten per endolcir les begudes a base d'importants quantitats de sucralosa, un edulcorant químic tan perillós com la sacarina o l'aspartam.

Més informació:

https://www.elconfidencial.com/economia/2017-12-25/stevia-coca-cola-refrescos-azucar-green-cola-pepsi_1497594/

Sobre la sucralosa:

https://articulos.mercola.com/sitios/articulos/archivo/2016/03/22/estudio-revela-efectos-secundarios-de-splenda.aspx