Glucosa i pressió

El meu nivell de glucosa sempre va estar en el límit, però fa com un any es va establir en 130 o 140. La tensió arterial oscil·lava al voltant de 160 / 100. Des de fa molts anys no puc deixar de prendre les maleïdes pastilles en dejú, fins i tot em van canviar la medicació perquè malgrat tot hi havia temporades en les quals em pujava la pressió. Ara està tot sota control, fins i tot l'ansietat.

Porto prenent estèvia des de fa un any, una tassa matí i nit. M'agradaria prendre’n més però es recomana dues tasses diàries. El meu nivell de glucosa està ara a 95 o menys. Quan vénen els meus germans i els meus amics em demanen la infusió i jo em prenc una altra a mitja tarda amb ells. També l'he utilitzada en la sauna. Faig la infusió i la tiro sobre les pedres. Ara la utilitzo com a tònic.

Mercedes Guerrero (Granada)

lahierbas44@hotmail.com
Maig 2012