CURACIÓ ULLS GATS – MMS – WISCONSIN EEUU

- 17 Febrer 2021 -

El meu nom és Miguel Francisco, tinc 53 anys (febrer 2021), vaig néixer en Milwukee (Wisconsin –EUA), encara que la meva nacionalitat és espanyola. Sóc Llicenciat en Belles arts, Animador Social i Art terapeuta, entre d’altres coses.

Al principi això del MMS em semblava alguna cosa estranya i no li vaig parar atenció, però com sentia molts comentaris positiu, em vaig decidir a investigar-ho pel meu compte i vaig decidir comprar la sal (clorit de sodi) i l'àcid clorhídric (és més net químicament que l'àcid de la llimona).

Abans de res, vull dir que, després d'activar la sal amb àcid, cal apagar l'àcid amb bicarbonat sòdic perquè no faci mal a la gola, el segon que diria és que pot ocórrer que se us deixi anar el ventre després de prendre'l i això és perquè neteja els intestins de micro organismes que no ens beneficien.

El primer que vaig fer després de començar a prendre MMS és canviar la meva alimentació a una alimentació més alcalina perquè si mantenia una alimentació àcida se'm continuava "deixant anar el ventre" amb el MMS.

Jo tinc un gat al qual he tractat els ulls amb gotes de MMS, no li fa mal sinó tot el contrari (és molt important apagar l'àcid abans de tirar les gotes perquè no faci mal), abans li ploraven sempre els ulls i després de diverses vegades de posar-li gotes de MMS se li van curar.

Ho faig de la següent manera: poso 3 gota de la sal (clorito sòdic) en la proporció del 25-28% (diluïda en aigua) + 3 gota d'àcid clorhídric diluïda en aigua al 4%, espero 4 minuts, després apago l'àcid amb bicarbonat sòdic, afegeixo aigua fins dalt (jo uso un got de 1/3) i amb un dosificador li poso una o dues gotes en cada ull.

Tinc al carrer també quatre gats als quals cuido i quan els veig amb els ulls malament o amb refredat com no es deixen agafar els barrejo MMS en l'aliment i després de prendre'l dues o tres vegades es posen bé. Hi ha un gat que no es pren el menjar perquè fa olor el MMS, però afortunadament aquest si es deixa agafar així que amb una xeringa petita i amb paciència i parlant-li amb afecte li dono una dosi de MMS quan està malament i en dos o tres dies de "sessions", es recupera.

Al principi la reacció que els dóna ha de ser una mica desagradable pel sabor, però l'endemà es nota de manera clara una millora.

Jo solc donar-los també per a enfortir el seu sistema immune: terra de diatomees i probiòtics, a vegades també els dono vitamina C en pols, però el MMS és la meva principal eina.

Curar per mi mateix els gats amb aquests productes em dóna una gran satisfacció i sobretot, m'estalvia molts diners i temps d'anar al veterinari.

Miguel Francisco Serrano Martino

miguelserranomartino2@gmail.com

Milwukee (Wisconsin –EUA)