ALIMENTACIÓ

MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA

 – 9 Setembre 2021 – No et perdis aquest Manual de Supervivència alliberat desinteressadament pel seu autor Julián Jose. Son 290 pàgines d’informació pràctica, útil i absolutament imprescindible per estar preparats pels dies que ens esperen. I si aquests dies…


RECEPTA DE VERMUT ANTIVIRUS I ANTIPÀNIC

– 15 juny 2021- 85% de vi negre biodinàmic 7% aiguardent de rapa (si pot ser del mateix vi) 5% infusió d’Artemisia annua, força concentrada 3% almívar de sucre integral de canya o stevia en la proporció convenient Servir fresquet.


LLIMONADA ISSOTÒNICA

– 29 Abril 2021 –


LLOM SEC ADOBAT

– 22 Febrer 2021 – INGREDIENTS: – Un tros de llom al gust i pes. L’ideal és entre 1,5 i 2 kg. la peça. Perdrà aproximadament el 30% del seu pes. (sequedat= pèrdua d’aigua) – Sal gruixuda de 2 a…


NATILLES CASOLANES

– 22 Gener 2021 – INGREDIENTS PER A 6 GOTETS DE NATILLES: Mig litre de llet (també pot ser vegetal) Pela de mitja llimona (evitar la part blanca). També pot ser taronja. Branqueta de canyella o canyella en pols al…


TREBALLAR-SE L’AUTOSUFICIÈNCIA EN ALIMENTACIÓ I SALUT

– 21 Gener 2021 – Per a iniciar els preparatius de l’hort comestible i medicinal que conrearem la propera primavera, podeu començar a pensar en la selecció de llavors que necessiteu. I, per als qui no us atreviu a fer…


PREPAREM UN REBOST DE PRODUCTES BÀSICS

Per a esmorteir una possible escassetat d’aliments o una pujada dràstica de preus en els pròxims mesos, proposem emmagatzemar alguns productes de primera necessitat, especialment els aliments bàsics.  


AMANIDA DE LOMBARDA, REMOLATXA I RAVINETES

Anem pensant en donar un respir al nostre fetge, regalant-li algunes amanides que poden acompanyar els dejunis reparadors, que hauríem de practicar entre excés i excés: Ingredients per a 4 persones: – 250 grs col llombarda – 100 grs remolatxa…


TORRÓ DE XOCOLATA CRUIXENT

Aquesta vegada hem recorregut a una recepta de la Dra. Odile Fernández www.misrecetasanticancer.com pel fàcil de preparar i pel resultat exquisit que obtenim. Ingredients: – 200 g de xocolata per fondre o be al 70% cacau – ¼ tassa de…


SOPA DE STÈVIA AMB ERIÇÓ, EMULSIÓ D’ALGUES I ROVELL D’AVELLANA

  Seguim amb la campanya de desobediència en usar la prohibida fulla de Stèvia en l’elaboració de plats cuinats. En aquesta ocasió es tracta d’un plat de cullera, una exquisida i elaborada recepta per sorprendre als nostres convidats en un…

RECEPTA IL·LEGAL: GALETES D’AMETLLA AMB FULLA DE STÈVIA

Aprofitant que aquest any hem tingut la sort d’aconseguir la legalització de l’ús de la fulla seca de Stèvia per infusions, a tota la UE; i també la desgràcia que s’exclogui l’ús culinari d’aquesta opció en la mateixa legalització, seguirem…


ARROZ CON LECHE Y HOJA DE STEVIA

En esta ocasión, nos hemos atrevido con un par de recetas del clásico Arroz con leche: ARROZ INTEGRAL CON LECHE DE AVENA Y HOJA DE STEVIA Ingredientes: – 900 ml bebida de Avena (sin azúcares añadidos) – 100 grs arroz…


BIZCOCHOS CON STEVIA

BIZCOCHO CON INFUSIÓN DE HOJA SECA DE STEVIA: Ingredientes: – 2 huevos – 200 ml. aceite de oliva virgen extra – 150 ml. agua para infusión – 5 grs. hoja seca de Stevia (2 cucharadas soperas de hoja desmenuzada) -…


GRANIZADO DE LIMON

Ingredientes: – 8/10 agua – 1/10 zumo de limón natural – 1/10 agua de mar – edulcorante líquido de stevia Batir en cocktelera o mezclar en jarra. Servir en vaso con hielo pilé y pajita. Receta ofrecida por Miguel Angel…