Càncer de mama – Madrid

Em dic Carme, tinc 47 anys (novembre 2016) i visc a Madrid.

Em van diagnosticar un carcinoma ductal infiltrant, grau II i hormodependiente, el setembre del 2014.

Em vaig notar un bony a la part alta del pit esquerre. Em van fer una ressonància magnètica i va aparèixer un segon bonyet en el mateix pit. Amb la qual cosa, en ser dos, em van dir que calia fer una mastectomia.

Al principi, al maig, quan em vaig notar el bony, estava estudiant kinesiologia i em vaig tractar amb un metge naturista que em va donar argila (aquest metge em va dir que no em preocupés que no era res). Al juliol em van aconsellar una biòpsia i no me la vaig fer, però ja al setembre vaig tornar a reprendre el tema i em vaig fer una ecografia. El bonyet havia augmentat de 10 a 16 mm.

Tant el primer com el segon bony, no apareixia en les imatges de la mamografia, només van aparèixer en la ressonància.

Aquí, a Madrid, vaig intentar contactar amb algun metge de la Nova Medicina Germànica, però no vaig trobar ningú. Llavors vaig trucar a Dolça Revolució i em vaig prendre la Kalanchoe durant un mes, en amanida, tal com em van dir (octubre de 2014). Em vaig operar al gener del 2016. Va resultar afectat 01:00 glanglio axil·lar i em van treure altres 12 més. En analitzar el tumor per veure els paràmetres, em van aconsellar quimioteràpia i hormonoteràpia, però no vaig accedir a cap d'elles.

Al mes d'operar-me vaig contactar amb el Dr. Alberto Martí Bosch i des de llavors estic amb ell. Em tracta amb suplements per alcalinitzar l'organisme, aigua amb sal, alimentació alcalina, herbes sueques de Maria Thebe i la fórmula franciscana.

Al desembre de 2015, va aparèixer un nou bony a la cicatriu del pit, dos nous carcinomes locals, molt petits, el Dr. Martí Bosch ho va atribuir al fet que el cos necessita depurar i alcalinizarse i no havia donat prou temps a fer-ho. Em vaig tornar a operar novament. Els protocols metges em van recomanar aquest cop quimioteràpia, radioteràpia, prendre tamoxifèn i llevar-me els ovaris amb unes injeccions.

Jo, novament no vaig fer cas, tot i la pressió mèdica, que em van advertir que això era pitjor i que m'anava a penedir.

En tot aquest temps he intentat buscar la causa emocional de la malaltia, m'he sotmès a diverses sessions de biodescodificació i al maig d'aquest any, 2016, vaig estar fent un curs a Peníscola de Nova Medicina Germànica amb la Dra. Ilari. Segueixo formant-me en aquesta última disciplina.

Segueixo amb els meus revisions mèdiques, i prenc també Renoven (l'antic biobac), em fan reiki i intento fer meditació i canviar pautes alimentàries, això ho porto fent anys (no lactis, sucre, brioixeria industrial, farines), sí verdures, si pot ser ecològiques, grans, algues, etc

La kalanchoe me la prenc de tant en tant, tinc dos o tres plantes.

Moltes gràcies de nou.

Carmen Redondo

carmeredondo@yahoo.es

Madrid